Health Care

PSV'er Luckassen: "Ik heb ook met Feyenoord gesproken"

PSV'er Luckassen:

De verdediger van AZ is akkoord over een langdurig contract. De speler van AZ liet eerder al optekenen geen "nee" te kunnen zeggen tegen een club als PSV.

PSV lijkt de strijd om Derrick Luckassen gewonnen te hebben.

Dat PSV Feyenoord heeft afgetroefd in de strijd om Derrick Luckassen is volgens het Eindhovens Dagblad wel duidelijk.

Men Sexually Assault and Rob Woman at Gunpoint in Queens, Police Say
A woman leaving church was sexually assaulted in the middle of a street in Jamaica, Queens on Tuesday night, according to police. She's been with my church for 10 years. "They said, 'If you don't do that, I'll shoot you, '" the woman recalled of the assault.

De in Amsterdam geboren Luckassen, die ook in de belangstelling stond van Feyenoord, staat bij AZ nog onder contract tot de zomer van 2018. "Er waren wat andere opties, maar ik vind PSV een mooie club, een die bij me past", zegt hij op de website van zijn nieuwe werkgever.

Bijkomend voordeel is dat de jeugdinternational kan worden ingezet als rechtsback, centrale verdediger én verdedigende middenvelder, al heeft PSV-coach Phillip Cocu in een persoonlijk gesprek met Luckassen laten weten dat hij hem als een centrale verdediger ziet. Technisch directeur Max Huiberts gaf meerdere malen te kennen dat er concrete interesse bestond voor de speler. Als je weet hoe de selectie eruit gaat zien, kan je dat pas echt inschatten. "Daar hoort Davy zeker bij".